,,Моите съболезнования” – Последните думи на Нана Гладуиш!Нана Гладуиш е едно от най-обичаните лица от родния ефир. Нейната лична история и непрекъснатата борба с най-коварната болест в днешно време – рака, я доближават все повече до обикновения зрител.

Само преди дни обаче се появиха смразяващи кръвта подробности за това какво е направила преди време тя.

В края на миналата година тя притесни всички като каза какво ще напише в завещанието си. Въпреки тежката борба, която води, Нана никога не е губила силата си и желанието за живота, пише Блиц.

В днешния епизод на „Съдебен спор“ по Нова телевизия тя не успя да сдържи сълзите си. Причина за драмата на водещата бе потресаваща смърт на едно 14-годишно момче. В залата бяха родителите на ученика, който както те казаха „изпратихме на училище, а го посрещнахме в ковчег“.Зловещата история, която се е разиграла в училището в град Славяново, толкова разчувства Нана, че тя не успя да сдържи сълзите си и призна:

„От какво разбрахмет, че ще разкажем историята ви, всички в екипа сме много разстроени. Знам, че ще ми е много тежко и че ако не издържа ще ме заместят“.

„Изказваме дълбоките си съболезнования“, каза още Нана Гладуиш.

Нека я подкрепим с по едно Споделяне!

Коментирай:

Сподели и Харесай:


error: Content is protected !!