Нана Гладуиш написа предсмъртно писмо, виждала края – Вижте цялото писмо!Нана продължава да се бори с рака и е твърдо решена да оцелее, но въпреки бодрия си дух се е погрижила да уреди делата си и отвъд земния си път.

Тя се е подготвила за най-лошия сценарии и е написала завещание, в случай че не успее в битката с коварната болест, твърди „Уикенд“, позовавайки се на нейни близки.

В началото на миналата седмица Нана се подложи на операция по премахване на яйчниците в столична болница.

„Лекарите изобщо не ми дадоха право на избор. Веднага щом ракът се върна, казаха, че яйчниците се махат“, призна водещата. Така до минимум се свеждал рискът от трето завръщана на коварната болест.

Както е известно преди 6 години лекари откриха рак на гърдата на Нана.През май миналата година при рутинен преглед в Израел Нана научи, че болестта й се е завърнала, но този път в другата гърда.

Само месец по-късно семейството й научи още една лоша новина – че сестра й Мартина също има рак.

4 години преди това на каката на водещата била направена операция, но уви, болестта я атакува. Мартина получила метастази в главата, а стресирана от развоя на събитията в семейството си Нана предвидливо решила да се погрижи и да подсигури сина си.

Водещата сама споделила пред някои колеги от телевизията, че е обмислила варианта борбата й да няма добър край и затова се е подсигурила със завещание.

Коментирай:

Сподели и Харесай:


error: Content is protected !!