Нана Гладуиш преряза вените си, лекарите се молят за нашата подкрепа – Първи кадри!Тв водещата Нана Гладуиш е едно от най-обичаните лица от родния ефир. Нейната лична история и непрекъснатата борба с най-коварната болест в днешно време — рака, я доближават още повече до обикновения зрител.

Самата тя признава, че откакто ѝ се случиха тези неприятни неща в личен план, е забравила за светската суета и не обича да посещава такива събития, където се изсипва целия шоубизнес.

За нея е важно да общува с т.нар. обикновени хора, с които си говори за нещата от живота. А драмата със заболяването си лекува със спорт, по-специално с тенис.

Нана признава и за един инцидент, който проваля кариерата ѝ на цигулар.

“Малко хора знаят, че половината ми рода са музиканти, а другата спортисти в сферата на тениса. Майка ми е била републикански шампион за девойки, изключително добра тенисистка за времето си.В тийнейджърските си години, при един инцидент, си срязах вените, без да искам и не можех да свиря на цигулка. Тогава единственото нещо, което ми позволиха, е да хвана ракета.

Тогава за първи път ме заведоха на тенис кортовете, но беше достатъчно късно, че да не мога да се занимавам професионално”, откровена е водещата на “Съдебен спор”.

Оттогава тенисът е неизменна част от живота ѝ. Нейният съпруг също е запален и при всяка почивка мъкнат с тях екипите, ракетите и дори топките. Нана се шегува, че може друго да не е видяла в различните градове в чужбина, но познава всички тенис кортове, пише сайтът show.blitz.bg.

Нека я подкрепим с по едно Споделяне! Амин!

Коментирай:

Сподели и Харесай:


error: Content is protected !!