Решено е! Повече пари и отпуск, ако не пушите по време на работа – Вижте сумитеС тази добавка, която внасяме даваме възможност на работодателите да дават на своите работници непушачи допълнителни два дни платен отпуск, каза в кулоарите на парламента народният представител от „Обединени патриоти“ Александър Сиди.

С тази промяна на закона патриотите се опитват да поощрят непушачите и да допълнят забраната за пушене на обществени места.

В поправката е отбелязано още, че ако един пушач не пуши на работното си място, то той също би могъл да се възполва от допълнителни два почивни дни. Следенето на служителите се случва строго индивидуално за всеки работодател. Има карти за достъп до стаи за пушене, има камери и т.н., каза още Александър Сиди.Като представител на ВМРО, Сиди не пожела да коментира предложените от Валери Симеонов промени в закона за хазарта. Законопроектът, който предвижда одържавяване на частните лотарии, ще бъде разгледан извънредно днес от 14,30 ч в парламентарната финансова комисия.

Нека споделим тази статия!

Коментирай:

Сподели и Харесай:


error: Content is protected !!