Този корен го има навсякъде, той лекува 99% от раковите клетки за 48 часа!Можете да берете корен от глухарче по всяко време на годината. След като изтеглите корена от земята, отрежете листата и нежно изтупайте полепналата пръст. Внимавайте да не нараните корена, докато го миете. След това изсушете корена на силно слънце. Цялата процедура ще ви отнеме около 5 до 6 дни.

Сушеният корен от глухарче запазва активните си съединения до една година. Винаги го дръжте в стъклен буркан на студено и тъмно място.

Най-добре е да използвате корена от глухарче стрит на прах. Можете да пиете малко повече от половин чаена лъжица корен от глухарче на прах по веднъж на ден, по всяко време, с вода или в любимото си смути, за смекчаване на горчивия му вкус. Пийте го сутрин и ще започвате деня с чаша здравословна напитка, която ще ви зареди с необходимите хранителни вещества за деня. Не го добавяйте в газирани напитки или горещи течности. След 3 до 4 дни ще започнете да се чувствате добре, това е. В повечето случаи коренът от глухарче се натрупва в имунната система след около 3 седмици. След това имунната система ще поеме контрол над раковите клетки и разпространението им ще спре.

Не би следвало да очаквате чудо, защото този лек отнема време, той няма да лекува за една нощ, но след време преборва рака в тялото. 

Коренът подсилва имунната система и кръвообръщението като по този начин в значителна степен допринася за лечението на рака на белите дробове, простатата, левкемия и други видове рак. Използването на този мощен корен като лек за рака се счита, че предоставя по-добри резултати в сравнение с химиотерапията.

Нека всеки Сподели тази статия за да могат болните да се излекуват без лекарства и химия!

Коментирай:

Сподели и Харесай:


error: Content is protected !!